Så var det fredag!

Denna veckan har verkligen sprungit iväg! På ett bra sätt.
I måndags var det ju Vårruset och det gick faktiskt rätt okej. Jag hade satt sikte på 30 men under 35 så skulle jag vara nöjd.
Det visade sig när vi var på plats att jag var den enda av oss 13 tjejer som tänkte springa hela vägen. Sedan självklart var det några som gjorde det i alla fall men det gjorde att de startade i stargruppen efter mig.
Det gjorde mig faktiskt lite nervös, jag har aldrig sprungit något lopp och jag "kände pressen" eftersom jag hade ett utsatt mål.
Min envishet tog mig runt på 32.15 så jag får ändå klassa mig som nöjd!
Jag hade ju trots allt världens bästa hejarklack hos mig i form av min underbara grabbskara till familj!
 
 
Tisdag flöt på som vanligt, förutom att min älskling åkte till Norrköping på utbildning, och i onsdags hade jag massor på agendan!
Dagen började med några mysiga timmar i stallet med Hannah. Skönt med lite sällskap både på marken och på hästryggen. Red Lex på bett och det var rätt längesedan jag hade den fina känslan med honom som jag hade då. Älskade lilla häst! Avslutade med några små språng och han skötte det galant. Skönt att även det börjar falla på plats för honom, nu ska bara idiotrycken när man rider ut (ibland) stilla sig en aning så är allt tipptopp! Öva öva öva. Skam den som ger sig!
 
Direkt efter stallet åkte jag in till frisören och fick fixat håret. Denna gången blev jag verkligen jättenöjd!
Senare på eftermiddagen mötte mamma upp mig i stan för att käka lite gott på Jensens följt av lite shopping till mor. Gud vad jag kan sakna henne ibland även när det inte går så långt mellan gångerna så jag njöt verkligen av varenda sekund. Och att leta kläder till henne är fantastiskt roligt! Världens bästa mamma, helt klart!
 
Resultatet på håret! :D
 
Tosdag bestod av jobb och underbara Malin på jobbet ville byta tid med mig så jag började tidigare än planerat. detta gjorde att jag kunde möta upp barnens mamma efter jobbet och ta hand om gostrollen införläggning innan T kom hem från Norrköpng.
Vi gick runt på affären och letade upp något gott för A att ha med på morgondagens utflykt och sedan gick vi upp och jag såg till att de fick kvällsmat. Lagom till de ätit klart så kom T hem också. Familjen är återigen komplett!
 
När barnen lagt sig så fixade jag supergoda kycklingwraps till mig och Tobbe med hemmagjord currydressing och grejjer, kände mig nästan lite duktig där.
 
Jobbar idag och imorgon också sedan går jag mer eller mindre på långledigt. Ska bara jobba torsdag nästa vecka i övrigt är jag ledig söndag till söndag. Wohoooo!
 
På MÅNDAG kommer världens bästa Mickan hit och ska förgylla min redan så fatastiska lediga vecka ännu mer. Ingen är lyckligare än jag över det och jag kan knappt vänta tills jag får möta upp henne vid tåget.
Min Mickus! <3
 
/Elli