Onsdag, igen!

Herregud, veckorna bara springer iväg… Förra veckan låg jag pall hela veckan i någon mysko virusförkylning som vägrade ge med sig, konstig yrsel och hjärtklappning av febern men nu börjar det allt ordna upp sig igen.

Har inte vågat ut och springa något ännu i och med att det känts som att viruset hållit sig kvar men jag tänkte ge det ett försök idag. Det får bli en lättare runda på ca 30 min. Eftersom jag gick och blev sjuk så ligger jag ju lite efter på min plan, jag hade tänkt vara uppe på 45min/pass nu men det är bara att bita ihop och köra så är jag snart där!

I måndags kände jag på lite lättare styrketräning hemma. En annan har ju slarvat bort gymkortet i samband med att vi bytte sovrum och har inte riktigt fått tummen ur att gå ner till gymmet och fixa ett nytt… Men egna kroppen är ju ändå ett ganska bra verktyg att jobba med har jag hört!
Körde lite enkla men ändå effektiva övningar som armhävningar, situps, heta stolen och plankan bland annat. Väldigt basic övningar men de gör allt nytta för nog hade jag träningsvärk dagen efter!

Igår var jag ut till Lex efter jobbet. Tobbe har vart iväg på jobb så jag har vart ensam hemma tills idag och det var väldigt skönt att komma hemifrån och distrahera mig själv ett par timmar. Det är galet hur mycket man kan sakna en person även om det bara gäller två ynka nätter…
Jag valde att köra lite markarbete och det var väldigt uppskattat av en väldigt glad och framåt liten pålle. Kände på ett litet språng också och han klippte det som ingenting, även om han var lite väl exalterad. Man kan ju inte bli arg på en lycklig häst liksom! Det är bara att skratta åt honom och be honom lugna sig. Sista halvan av passet trimmade jag bara utan bommarna och han var suuuuuperfin! Han kämpade på bra och släppte efter fint i bägge sidorna, även om energin knappt avtog så slutade vi ändå passet svettiga och nöjda bägge två!

När jag kom hem var tanken att jag skulle köra lite ”hemmagympa” igen men jag var helt slut. Känns som att ett ridpass och att kånka bommar fram och tillbaka fick vara tillräckligt med träning för den dagen. Placerade mig istället i soffan och pratade med min underbara älskling innan jag gick och la mig. Dock tog det  typ evigheter att somna och har sovit dåligt till och från i natt så jag är lite lätt sliten idag. Humöret är dock på topp. Idag kommer älsklingen hem och ingen är lyckligare för det än jag!

/Elli