Måndag.

Så var helgen till ända och den nya veckan är invigd. Har haft en superlugn helg med massa mys och det var precis vad som behövdes tror jag.
Tog en rejäl sovmorgon igår och passade på att sova ikapp några timmar. Fick mig ett litet ryck och fick sytt klart gardinerna i sovrummet och blivande "kontoret", ÄNTLIGEN!
 
 
Passade även på att sy ett litet draperi som nu hänger ner och täcker ingången under sängen. Riktigt skönt att ha upp det faktiskt. Känns som att helheten börjar ta lite form. Får försöka lägga upp lite bilder senare idag eller imorgon.
Vi hade sån jäkla fart där inne ett tag men sedan stannade allt upp i och med allt med jobbyten och när vi bägge blev så dunderförkylda i samma veva så blev det att man inte orkade och sedan blir det bara inte av. Men nu jäklar!
 
Sitter och funderar lite på lösningar med vad vi ska ha på väggarna i sovrummet. Rummet är ju helt runt och består enbart av en säng. Det känns bara så kalt att inte ha något på väggarna alls. Funderar på någon variant av minihyllor att ha små ljuslycktor på eller om man ska ha något annat snyggt på väggarna som ger det lite mer liv utan att bli för plåttrigt. I och med att sängen är rund så har den ju indirekt heller ingen huvudända så det gör ju också det hela till en ännu knivigare utmaning, vilket såklart är superkul.
Sedan är det den eviga frågan och funderingen där inne som plågar mig just nu, belysningen?! Vill ha någon snygg och diskret belysning där inne. Det kan inte direkt vara något som hänger ner för lågt och det får inte vara någon skarp belysning heller eftersom det är över sängen och man inte gärna vill bli bländad. Sedan vill jag ju att den ska framhäva eventuella väggdekorationer på ett schysst sätt också... Tror jag ska försöka hitta någon bra lampaffär som kanske kan ge några goda råd.
 
Gamla sängstomen ligger ute på blocket också men verkar med lite tur kunna bli såld redan idag. *Hoppas, hoppas!* Sedan är det bara att dra igång igen. Lite vit färg på väggarna, måla taket och listerna. Sedan är det tillräckligt klart för att vi ska kunna hugga tag i nästa hemliga projekt där hemma. Längtar halvt ihjäl mig tills jag får chansen att visa vad vi ska göra. Det kommer bli så himla bra!
 
Idag kommer kidsen hem också. Alltid lika skönt att få hem dem igen, de är som vanligt väldigt saknade när de inte är här. Älskade tokungar!