Tillbaka!

Ber om ursäkt för tystnaden som varit i över en vecka nu. Har legat hemma sjuk och sedan har varken tiden eller energin funnits att sätta mig och skriva ikapp allt som hänt och gjorts men nu är jag tillbaka igen!
 
Det började redan i tisdags faktiskt. Vaknade helt igenbommad i bihålorna och en hälrig inre dimma typ, det kändes som att hela jag gick i slow motion typ. Tobbe var och jobbade i Stockholm så jag såg till att barnen kom till skolan innan jag begav mig till jobbet. Tror det var den långsammaste dagen hittills sedan jag började på detta jobbet... Inte för att mitt jobb är speciellt tråkigt. Jag stortrivs! Men att sitta snörvlig med feber och knappt kunna andas, då är det inte jätterockigt kanske.
Efter jobbet studsade jag iväg till skolan och hämtade barnen. Droppade A på fotbollsträningen och sedan åkte jag och E till Surte. Hämtade lite benlindor i källaren hos brorsan (som dessvärre inte var hemma...) och sedan åkte vi upp till fågeldammarna och njöt av det fina vädret. Vi hittade dessutom tomtens hus men han verkade vara hemma, kanske var han och jobbade på Nordpolen?
 
 
 
 
Lilla påskgubben
 
Där borta har vi fyndet!
 
Men han var inte hemma...
 
På vägen hem efter att ha hämtat A igen så plockade vi upp den saknade pappan på centralen och åkte hem för att äta middag. Så fort barnen var i säng satte vi oss i soffan för att kolla på hockeyn. Sista gången jag kollade på klockan var den typ 20:26 om jag minns rätt. Sen sov jag! Till 13 dagen efter... Med några korta uppehåll för att förflytta mig från soffan till sängen typ. Längesedan jag kände mig riktigt såhär dålig. Visst har jag varit förkyld i vinter men inte såhär.
 
Hela onsdagen och torsdagen är bara ett blurr, tror faktiskt mest att jag sov mig igenom dagarna. Fredagen skulle jag ha vart ut och hoppat Lex men jag fick ställa in hela kittet. Försökte oss ut på en promenad i det fina vädret istället. Jag hade knappt sett dagsljus på hela veckan så jag tänkte att lite frisk luft skulle göra gott och såklart lite sol.
 
E ville inte promenera så han fick cykla istället, sjukt nöjd!
 
Vi gick bara bort till Heden vilket inte är så långt men tillräckligt. Där fick barnen leka av sig på den stora och väldigt fina lekplatsen de har där medans jag och Tobbe satt och njöt av solen. Det blev en runda minigolf också. Knep med nöd och näppe andraplatsen, 1 poäng före Mr. 5åring! Tobbe slog dagsbästa, såhär nöjd blir man då:
 
 
Efter denna lilla tur var jag såklart helt färdig så när vi kom hem så lyckades jag såklart slockna i soffan i någon timme. Hehe, men det var värt att trötta ut sig så för någon timmes solljus!
Varken jag eller Tobbe orkade laga någon mat denna dagen så till barnens stora lycka käkade vi middag på Genns!
 
 
 
På lördagen tog vi en lugn morgon innan vi packade ihop oss och rullade ner till mamma på lite påskmiddag. Min underbara syster med delar av hennes familj var också där. Vi käkade massa god mat och spelade "Sequence" till sent in på natten. Riktigt uppskattat och definitivt något vi borde göra oftare!
 
I söndags var Tobbe iväg på fotboll och jag hängde hemma med barnen, vi hade en nästan tråkigt slapp dag men jag kände att det var ungefär så mycket jag orkade med. De lekte både ute och inne och vi spelade lite TV-spel tillsammans. På kvällen när pappan kom hem så åt vi lite kvällsmat och samtidigt som jag nattade barnen så somnade han. Uppenbart att denna helgen tagit hårt på fler än mig antar jag! A hade svårt att sova så vi kröp ner i soffan under en filt och kollade på "Tanked" och "How it's made". Fick också chansen att prata en bra stund med Mickan när A gått och lagt sig. Känns som att det var evigheter sedan jag var i Gävle nu fast det bara var några veckor sedan... Kan ibland tycka att det är jobbig att mina allra närmaste vänner bor så långt bort. Dom stunderna är jag otroligt tacksam över att telefon och internet finns! Haha.
 
Det var så fantastiskt väder igår. Vi tog vårat pick och pack och rullade ut till Hinsholmen. Vi hade köpt med oss en pulled pork och lite godsaker till den och grillade ute på klipporna.
 
 
Suveränt om ni frågar mig! Barnen härjade runt på klipporna tills de nästan stupade. Där och då hade jag gärna haft en pausknapp att trycka på, som jag njöt.
 
När vi kände oss klara ute vid havet så begav vi oss till stallet, så efterlängtat!
Lilla herr häst var sådär härligt pigg och framåt och vi tog även några små språng. Han börjar bli sådär härligt spänstig. Det märktes när han började bli trött och inte riktigt orkade hålla ihop sig eller hur jag ska förklara det men det gör mig inget för så fina språng som han gjorde när allt satt har han nog aldrig gjort, han hoppade verkligen igenom hela kroppen. Sedan började förhållningarna fungera lite bättre också. Helt klart något vi får jobba vidare på. Jag måste också bli bättre på att ta mig tid att åka ut mer till stallet! Har blivit lite väl lite tid där ute ett tag. Skärpning på den fronten, tack!
 
Idag när jag kommer hem så ska jag träna lite hemmaträning tror jag och sedan ska jag slänga ihop någon schysst sallad till mig och min kärlek så att allt är klart när han kommer hem från fotbollsträningen.
 
Så, nu är jag ikapp mina tappra läsare! Från och med nu ska jag fortsätta i samma tempo som tidigare. Kommentera gärna och kom gärna med förslag på vad ni vill läsa om.

Kommentera här: